Kia en Uber transformeren mobiliteit: Elektrisch rijden op zijn best

Body

Ontdek de baanbrekende samenwerking tussen Kia en Uber op CES 2024, gericht op speciale elektrische voertuigen voor Uber-chauffeurs. Deze alliantie bevordert duurzaamheid, verlaagt kosten en markeert een revolutionaire stap in de toekomst van mobiliteit.

Elektrisch rijden in samenwerking met Kia en Uber

Kia en Uber hebben tijdens CES 2024 een historische overeenkomst getekend om de mobiliteitsbranche te transformeren. Ontdek hoe deze samenwerking bijdraagt aan duurzaamheid en de ambitieuze zero-emissiedoelen voor 2040.

Duurzame mobiliteit in de maak

Kia en Uber bundelen krachten om speciale Purpose Built Vehicles (PBV's) te ontwikkelen, afgestemd op de behoeften van Uber-chauffeurs. Leer hoe deze voertuigen een sleutelrol gaan spelen in de toekomst van elektrisch rijden.

Kostenbesparing en innovatie

Verken de gezamenlijke inspanningen van Kia en Uber om de totale kosten van autorijden te verlagen. Van PBV-conversies tot Battery as a Service (BaaS)-abonnementen - ontdek hoe deze strategieën de drempel voor elektrisch rijden verlagen.

Uitbreiding Kia Flex-programma

Ontdek de voordelen voor Uber-chauffeurs en de uitbreiding van het Kia Flex-programma in Noord-Amerika. Kia biedt aantrekkelijke voorwaarden voor chauffeurs die kiezen voor een Kia via het Uber-platform.

Kia Connect voor operationele efficiëntie

Lees meer over de geavanceerde diagnostische en preventieve diensten van Kia Connect, die de operationele efficiëntie van Uber vergroten door vroegtijdige detectie van mogelijke auto-issues.

PBV-Strategie: tien jaar van revolutie

De meerfasige PBV-strategie van Kia, is gericht op het transformeren van de mobiliteitsbranche over een periode van tien jaar. Van de introductie van de Kia PV5 tot geavanceerde robotaxi's.