VACATURE - Administratief medewerker bij Kooijman Vianen

Kooijman Autogroep is ter uitbreiding van de centrale financiële administratie  (in Vianen) op zoek naar een

Administratief medewerker/medewerkster

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker man of vrouw, die de juiste ondersteuning kan bieden bij  financiële administratie. Voor deze functie is het van belang dat je zelfstandig kunt werken. Daarnaast ben je integer, oplettend en zorgvuldig. Affiniteit met financieel werk en boekhouding  is onmisbaar. Je hebt ervaring met een boekhoudkundig pakket en Excel, natuurlijk werk je nauwkeurig. Verder heb je minimaal MBO werk/denk niveau.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden als administratief medewerker zullen o.a. bestaan uit:

  • Coderen en boeken van inkoopfacturen
  • Verwerken van de dagelijkse kas, pin en bankmutaties
  • Controle werkzaamheden

Functie eisen:

  • Opleiding MBO 3/4 administratief, MBA of vergelijkbaar
  • Accuraat en zelfstandig kunnen werken
  • Communicatief vaardig, collegiaal en dienstverlenende instelling

Ben je een schoolverlater of is je ervaring niet voldoende reageer gerust.

Werken bij Kooijman

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Dat verwachten we ook van jou.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen. Goed salaris – passend bij de functie, je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een fulltime werkweek met uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast contract. In de functie administratief medewerker op onze financiële administratie  in Vianen heb je genoeg uitdaging en toekomstperspectief. Je komt terecht in een team met leuke collega’s en een prettige werksfeer.

Bedrijfsprofiel
Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.

Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Marcel Korbee  Tel. 0347-373245 . Je sollicitatiebrief voorzien van CV kun je ons per e-mail sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

VACATURE - Administratief medewerker bij Kooijman Vianen
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.