Vacature HR Medewerker

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een collega voor onze HR afdeling.

Locatie: Vianen 

Als HR-medewerker heb je een gevarieerde baan met veel afwisseling. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve processen van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Dit houdt onder ander in: arbeidsovereenkomsten opstellen, VOG’s aanvragen, studieovereenkomsten opstellen, administratieve ondersteuning bij beoordelingsgesprekken en digitale personeelsdossiers complementeren. Verder houd je je bezig

  • Ziek- en betermeldingen doorvoeren
  • Subsidie BBL-ers aanvragen
  • Regelen van praktische zaken rondom jubilarissen, bijna gepensioneerden, geboortes en huwelijken
  • Vragen medewerkers en leidinggevenden beantwoorden, dit voornamelijk per email

Functie eisen
Om er helemaal zeker van te zijn dat jij je draai gaat vinden is het belangrijk dat je betrouwbaar en enthousiast bent.
Relevante diploma op MBO niveau in de pocket of bijna afrondend. En kennis van Wet- en regelgeving rondom personeelsadministratie is een pre maar geen vereiste.

Wat wij bieden

Een gezellig, enthousiast en gedreven team van collega’s.  Een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden  met doorgroeimogelijkheden, een contract voor onbepaalde tijd  én mooi groeipad met  trainingen en opleidingen.

Werken bij Kooijman

Je komt terecht in een professionele omgeving met gemotiveerde mensen voor wie de klant centraal staat en servicegerichtheid een tweede natuur is. Een team van leuke collega's en een prettige werksfeer.
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers erg belangrijk en investeren daarom ook volop in trainingen en opleidingen. Goed salaris – passend bij de functie HR medewerker, je ervaring en opleiding.
Voor deze functie bieden wij een fulltime werkweek met uitstekend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast contract. In deze functie heb je volop uitdaging en toekomstperspectief.  

Bedrijfsprofiel
Kooijman is al sinds 1959 een écht familiebedrijf met een familiecultuur, dynamisch en betrouwbaar, dat zich succesvol in de automotive heeft ontwikkeld tot het huidige Kooijman groep. Vanuit meerdere vestigingslocaties zetten onze medewerkers zich dagelijks actief in voor de merken Toyota en Kia – voor zowel verkoop als servicegerichte diensten. Wij bieden een compleet mobiliteitspakket aan diensten zoals onderhoud en garantie, autoverzekering, auto lease, autoschadeherstel, Shell brandstof tankstation en Kooijman Takel en Bergingsdiensten onder de vlag Kooijman-mobiliteit.

Ons motto ‘Persoonlijke aandacht telt’ dragen we in ons hart en werken we iedere dag met veel bevlogenheid aan! Hierin maken we het verschil en dat zie je terug in onze klantentevredenheid.
Voel jij je aangesproken door onze missie ‘Persoonlijke aandacht telt?’ Kom dan bij ons werken!

Interesse of vragen over de functie HR medewerker?

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Henrike of Liesbeth via 0347-751128.  Je CV kunt je per email sturen naar vacature@kooijman-autogroep.nl of vul het onderstaande formulier in.

Uiteraard worden je gegevens vertrouwelijk behandeld.

 

Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.